Nu vill jag UT UT UT!!!

Jag köpte denna tidning idag! ÄNTLIGEN! Så sjukt underbar och bara fullproppad med tips! Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! =0p Sitter och läser den nu och en del av mig vill bara ta tag i allt och gå ut och snoka reda på info och ideer.. Men jag vill även läsa klart tidnngen =0p haha Sjukt glad är jag! Tack!

Hej hopp!

Och god morgon =0p Vad händer en dag som denna? Jag ska stressa runt och försöka hinna med allt som ska göras.. Först så ska jag till Madonna Salong och plocka ögonbrynen.. Sen ska jag hinna med att åka till pappa och hämta saker oxå =0o Men först ska jag lyssna lite på musik och sen gå en sväng med basse innan jag ska cykla in till stan =0)

Har ni testat den här?

Någon som har druckit denna och märkt någon skillnad? Jag sitter och smuttar på den just nu.. Den är helt okej, men jag skulle föredra om den kom ut med fler smaker.. Inget jag skulle kunna dricka mycket av i längden tror jag.. Sen gillar jag inte bitarna som är i.. Men man får väll inte vara dum =0p Jag har ju mixer =0p
På Life (där jag köpte den för 29kr) sa hon att man skulle dricka den istället för cocoa-cola.. Coca-cola vinner dock i både pris och smak väg.. Men jag vet som sagt inte vad den gör som är bra, det kanske överväger.. Men som sagt skulle gärna ha en annan smak.. Någonting som inte smakar så mycket parfym..

Hur skulle du vilja att de närmsta 6 månaderna såg ut?

Om du fick bestämma helt utan hinder hur de närmsta 6 månaderna skulle se ut, vad skulle du bestämma då? November? December? Januari? Februari? Mars? Aprill? Hur skulle ditt liv se ut under dessa månader om du fick bestämma helt?

Svar

Fråga: Hur har du råd att bo i en lägenhet med alla kostnader det tillkommer, när du inte jobbar nu?
Svar: Ja, jag har råd, och jag har ett jobb, även om det bara är ett extra jobb så klarar jag mig.. Det går skitbra faktiskt =0) Någon speciell anledning till varför du undrar?

Illa illa illa

Jag tränade inte på hela förra veckan =0p Så hade tänkt att köra dubbla pass denna veckan =0p Tror ni att jag klarar det? Funderar på om jag inte ska införskaffa ett par hantlar? Ett par lätta, jag vill ju ha uthålliga muskler =0p hehe
Nehe nu ska jag sätta igång med dagens träning =0)

Jag vill ha mer energi!

Jag är trött och rastlös på en och samma gång.. Jag blir galen.. Jag vill göra saker men min energi hänger inte med.. Vad gör man åt detta? Hur ändrar man på vardagen så allt inte bara blir en ända lång helg? Hoppas verkligen att hösten går fort så jag börjar jobba snart..

50 saker som jag vill göra innan jag fyller 25!

 1. Ta körkort
 2. Skriva klart min bok
 3. Publicera min bok
 4. Resa
 5. Upptäcka Sverige
 6. Få långt hår till svanken
 7. Köpa en hund och träna K9 freestyle
 8. Läsa massa med spännande böcker
 9. Sälja massa Partylite produkter och skänka "lönen" till stadsmissionen
 10. Köpa mitt drömhus i Rättvik
 11. Ha ett bibliotek med enbart pocketböcker
 12. Sälja/skänka bort en del böcker
 13. Möta trevliga människor som lär mig nya roliga saker
 14. Få mer läsare på bloggen och mer komentarer
 15. Blogga om roliga saker
 16. Fota mer
 17. Gå skrivarkurs
 18. Bli riktigt kär
 19. Hjälpa människor
 20. Ha ett roligt jobb
 21. Fixa snygga naglar
 22. Våga trotsa rädslor
 23. Hitta min lyx i vardagen
 24. Lära mig att leva med The secret
 25. Sluta att må dåligt över mig själv och börja älska mig mer
 26. Vara glad och lycklig
 27. Fylla min Ego-bok
 28. Våga vara mig själv fullt ut
 29. Inte tillåta enstaka människor att sänka mig
 30. Pyssla ihop en kokbok
 31. Förlåta människor som har eller kommer att såra mig
 32. Hålla i en regelbunden träning
 33. Köpa en smidig skrivare så jag kan skriva ut boken
 34. Få tips och råd ifrån olika människor till boken
 35. Spändera mycket tid på stranden och i solen
 36. Pyssla ihop en framsida till boken
 37. Hjälpa till att ändra mäsnkligheten till det bättre
 38. Hitta på massa busiga och galna saker
 39. Bli bättre på att åka skidor
 40. Sluta må dåligt av gammla minnen
 41. Lära mig att göra någonting bra utav min rastlöshet
 42. Se det bra framför det dåliga
 43. Upptäcka nya saker
 44. Sova i ett spökhus
 45. Skaffa en minnesring
 46. Förlova mig
 47. Dansa mycket och dansa galet
 48. Lära mig att ta åt mig utav komplimanger
 49. Bli igenkänd pga min bok och blogg
 50. Veta om att jag kan göra precis allt som jag vill!
Det var inte lätt att komma på 50 saker men jag kände att livet lär inte hoppa upp mitt framför mig utan det är jag som måste hoppa in i livet.. Vad har du för drömmar och mål? Hur vill du att ditt liv ska se ut? Sätt dig ner och fundera lite.. Skriv ner det som jag har gjort..
Jag valde att ha tills jag fyller 25 bara för att ha en tidsmarginal, då kanske jag faktiskt tar tag i att gra en del utav sakerna =0p hehe
Lycka till!

Nu börjar jag att förstå..

Varför jag får alla dessa hämska historier om killar ifrån alla.. De e så att jag ska kunna skriva på min bok =0p hehe Nee kanske inte men de ger bra ideer =0p Även om jag skulle föredra att ha en ljusare bild om killar =0p
Så nu sitter jag och skriver.. När lägger jag upp det på Kapitel 1? Ja, när jag har en framsida och en titel.. =0p Antingen dröjer det tills mitt egna hår har blivit långt eller om någon lånar ut långt löshår till mig =0p Får se hur de blir..
Har ni något tips att ge mig om bad boys? Bågon sitvation ni har varit med om eller liknande? Någonting som de gör som gorde er knäsvag samtidigt som du ville slå han på käften? Ge mig massa bra tips nu! =0p

Dålig på att blogga..

Så vad är det ni vill att jag ska blogga om?

Moroccanoil

Nu har jag testat den här oljan i ca 2 månader.. Märker jag någon skillnad? Lite, jag har märkt att håret blir lenare, det känns inte lika torrt.. Men mina längder är så skadade efter balsammetoden och färgning så jag ser ingen drastisk förändring.. Inte än ialf.. Men jag ska kolla med Elin vad hon säger..
Den här oljan kostar ca 339 kr på Madonna salong i Linköping.. Jag älskar Madonna salong! INGEN annan än Elin som jobbar där får lov att klippa mitt hår! ALDRIG att jag byter frisör igen!
Inpackningen ifrån samma märke har jag testat 1 gång (279kr på Madonna).. Jag gillar den.. Den och oljan gav mig ett jättefint mjukt hår =0) Men det står på att det tar ett tag innan håret blir bra.. Ha i inpackningen 1-2 gånger i veckan och när du märker förbättring så ska du dra ner på användningen.. Det gillar jag, för det visar att de inte bara vill att man ska ta slut på deras produkter så fort som möjligt för att köpa nya, utan de vill (och har skapat produkterna för) att man ska få fint hår =0) Riktigt bra ordval på inpackningen =0p hehe
Jag ska gå förbi Madonna idag och kolla om Elin är frisk å se om hon ser någon skillnad =0p Sen ska jag träffa Myh oxå.. =0) Men först ska jag ta och vila lite, jag sover inte så bra i min säng.. Får rätt ont i ryggen =0(

Gårdagen i bilder

Hårinpackning och olja
Inpackningen
Ansiktsmask =0p
Kan ni gissa vad jag gjorde igår? =0p Förutom detta så träffade jag en massa polare =0) Riktigt kul hade vi =0D

Lite hjälp?

Vad är det viktigaste enligt dig när det gäller vampyrer? Vad "måste vara med om amn ska skriva en bok med vampyrer i?
Samt vad är en riktig Bad Boy?
Behöver lite tips här =0p

Rastlösheten blev någonting bra

Jag var så otroligt rastlös att jag inte viste vart jag skulle ta vägen.. Innuti mig så klättrade jag på väggarna, rev på tapeterna och bet sönder mina armar, men utanpå så satt jag bara och andades fort, samt kände hur tårarna brände i ögonen.. Jag stod inte ut så det blev en runda runt ån med Basse.. Vi både sprang, gick och hälsade på flera hundar =0)
Men det bästa av allt, jag fick tillbaka insperationen till min bok! Och jag fick ett par nya ideer =0)
Så nu är planen att jag ska skriva en serie =0p Ja, jag vet att man kanske måste börja med första boken innan man planerar att skriva fler =0p men nu vet jag vad jag vill ialf.. Sen hur och när jag ska göra de är en annan 5 =0p haha
Det blir att fortsätta skriva i morgon, jag blev så trött efter promenaden så det blir att sova tidigt ikväll =0p Hoppas ni har en mysig kväll i höstmörkret!

Låång dag

Idag blir dagen lång.. Nu håller jag på och tvättar, samt äter frukost.. Sen ska jag städa och diska.. Träna och träffa Lollo.. Vi ska shoppa lite på stan =0) Sen efter det ikväll så ska jag ut med Johan på krogen =0o Massa att hinna med =0p Så nu ska jag ta tag i disken =0)
Tack för komentaren Gylling =0p Ha en bra dag!

Ego-boken

Har fylly i ca 2 sidor med komplimanger just nu =0p hehe Funderar på att be mina polare fylla i något bara för att fylla ut den lite =0p Mitt tålamod är inte det bästa =0p
Hur är läget med er idag då?

Hår..

Jag kom på att jag inte har bloggat om mitt hår.. Jag gjorde det ju jämmt förut.. Men faktum är att jag har gett upp.. för ca 3-4 år sedan så va de en dålig frisör som klippte sönder det, när vi precis hade lyckats få det bra så testade jag Balsammetoden.. Vilket efter ett halvår hade gjort så jag var tillbaka på ruta 1.. BM gjorde nämligen så att mitt hår gick av.. Så nu är jag så trött på skiten att jag inte orkar bry mig.. Jag tvättar de, jag försöker hålla det återfuktat, men de är nästan en omöjlighet nu.. Så jag har helt enkelt gett upp.. Önskar dock att jag såg ut som denna brud:
Ibland är livet orättvist..

Trött!

Nu är jag trött på mitt tråkiga vardagsrum! Så nu ska Bury komma hit med ett borr så jag kan sätta upp mina hyllor ialf.. Och tyget bakom fåglarna =0) Skulle dock behöva ett par nya gardiner oxå.. Får se hur de blir =0p Vill ha ett par limegröna =0)
Nehe nu ska jag skruva upp volymen på sterion och börja städa =0p

Hjälp med att nå mål

Klokegård är en väldigt bra blogg tycker jag, hon har även en kurs i att sätta mål. En kurs som man får via mailen, jag håller på med denna kurs just nu! =0) Tycker det är en riktigt trevlig idé! =0)
Jag ska nu sätta mig ner och göra steg 1 =0) Är ni nyfikna? Gå in på hennes blogg och gå med i kursen om att nå sina mål =0) Lycka till!

Ett försök..

Till en mer händelserik vardag..
Nej, jag skrev inte ner detta noga =0p Men jag behöver göra lite olika saker varje dag.. Jag blir fel i huvudet annars! Så har du något tips på saker jag kan hitta på? Tveka inte om att tipsa mig om dem!

Du och Ditt EX..

Jag fick denna bok på jobbet.. Jag läste nästan hela.. Jag hoppade över kapitlet om man har barn ihop.. Det är en mycket informationsrik bok.. Men inte så mycket själv-hjälps-bok.. Jag tycker att den här boken skulle kunna ha mer kött på benen, mer övningar och tips.. Men det är defenitvt en bok för par som har varit gifta, inte bara ihop.. Men har man haft ett långt förhållande så ger den endå någonting..
Men tror nog att Mia Törnbloms böcker skulle hjälpa dig mer.. Känns som den här mest drar upp gamla minnen för mig.. Tror inte att den ger speciellt mycket när man precis gjort slut häller.. Dock skönt att veta vad det är som man går egenom och att man inte är ensam..
Något som drog ner boken var dock "män mår altså sämre än kvinnor efter en skilsmässa. Allra sämst mår de män som inte har skaffat sig en ny partner.Vad som är intressant är att den själsliga hälsan hos män inte påverkas av närvaron eller frånvaron av socialt stöd från omgivningen. Att män mår sämre påverkar också deras jobb och karriär negativt" Varför skulle just män må sämre? Det är någonting som jag inte förstår.. Tycker av egen erfarenhet att de var jag som mådde sämst.. Fast jag har ju aldrig varit gift.. .. ..
Den här boken får 1 av 5

Dusch? Nu förstår jag inte riktigt =0s

Det är väll bara att gå ut med hunden? =0p
haha jag och Basse gick bara en runda runt huset =0p Basse ville inte häller bli blöt =0p Fast vi hade inget val =0p haha
Söt är han =0)

Drömmar och mål

Vad har du för drömmar och mål? Jag har hört att det är viktigt att veta vad man vill.. Så vad vill du?

Ego bok!

Hittade detta tips på Klokegård bloggen =0) Det är altså en bok där jag skriver upp de komplimanger som jag får.. När jag sedan har en dålig dag så tar jag fram boken och läser i den =0) Jag ska bara komma ihåg att fylla i den =0p haha
Jag tänkte även att jag själv skulle fylla i vad jag tycker och se om den listan förändras eller inte.. Tror oxå att det faktiskt är lättare att ta åt sig av komplimangerna när man skriver ner dem.. Ett litet tips för dig som är dålig på att ta komplimanger =0p
Ha en fin dag!

Övning:

Vad ser du i spegeln? Jag bad er att skicka in en bild och en text där ni berättar allt bra som noi ser när ni ser i spegeln och maila det till soffieplopp@hotmail.com.. Än har jag inte fått någonting men jag tänkte börja och sen fylla på med era inlägg =0) Dock tänktr jag utveckla det lite till vad ni även gillar med er själva.. Här kommer vad jag ser och vet:
Jag gillar min mage
Jag gillar min rumpa
Jag gillar mina ögon
Jag gillar att jag är kreaktiv
Jag gillar att jag ör envis
Jag gillar att jag är rastlös
Jag gillar min längd
Jag gillar att jag är busig
När jag ser mig själv i spegeln så ser jag ett antal bra saker med min kropp.
Det första jag ser är hur rak och fin jag har blivit i ryggen efter min ryggoperation som jag själv har sett till att den skulle ske.
Sedan ser jag mina ögon som skiftar i tre olika färger, beroende på vilket ljus jag befinner mig i.
Jag har alltid gillat mina fylliga läppar som har en vacker form. Jag ser även min fina, lagomstora byst och mina kurvor. Jag har också en lång och ståtlig hals och jag älskar min frisyr och dess färg!
Jag älskar att se mig själv i spegeln!
En början som jag förhoppningsviskommer att kunna fylla på så småningom =0p Skicka gärna in vad det är ni ser =0)

Övning:

Fick en till övning av Iza.. Att skriva upp allt som jag inte gillar med mig själv och ändra eller acceptera de.. Jag gjorde en lista, faktiskt blev den inte så lång, men allt kunde kopplas till en och samma sak = min låga självkännsla.. Så vart kan jag hitta den? Går den att köpa på blocket? =0p Ska väll rota lite för att försöka få fram den =0p

Låst

Världen känns lite upp och ner just nu.. Känns som om jag behöver vara för mig själv idag.. Men vad ska jag hitta på? Jag kommer säkert på någonting men idag är en dag för enbart mig och Basse..

En till övning..

Vad tycker du om att göra?
 • Skriva (ibland)
 • Pyssla (sällan)
 • Fota (sällan)
 • Umgås med vänner (ofta)
 • Gå på bio (sällan)
 • Se film (ofta)
 • Ut och gå (ofta)
 • Inredning (ibland)
 • Mystik, äventyr (sällan)
Är lite svårt att komma på massa saker men kommer väll upp fler efter hand =0p
Vilka av dessa vill jag göra oftare? Skriva. pyssla, fota! Vad behövs för att det ska bli så? Skriva, mer insperation, mer motivation. Pyssla mer pengar till material.. Fota, ta tag i kameran och gå ut? Vad kan jag göra redan idag? Sriva klart kap 2? Ta med kameran och gå ut och fota.. Samanfläta de 2 för att få insperation till boken?

Övning:

Tänkte att jag skulle göra vissa övningar ifrån boken här.. Så att andra kan läsa..
 • Vad tänker du på om ditt ex?
Minnen, mest smärta.. Förändringn.. Förvirringen.. Den tappade tilliten.. Sveket.. Ibland bra minnen, men de är suddiga.. Vad ger det att tänka på det som var bra lixom?
 • Vad känner du?
Sorg, smärta, ilska, övergivenhet, glömska, krossade drömmar, krossad självkänsla, bortkastad.. Otillräcklig.. Icke fulländad.. Besviken.. Rädd.. Ensam.. Trött.. Kraftlös.. Värdelös..
 • Vilka ord framträder?
Smärta, sorg, låg självkänsla, nerbruten, bortglömd, bortkastad, vilsen, liten, otrygg, förvirrad, ledsen, ensam, sårad, oälskad m.m.
 • Övrigt? (tillagd av mig)
Smärta, vill glömma, vill våga hoppas på någon annan.. Vill våga lita igen.. Vill känna mig värdefull.. Vill få besvarad kärlek ifrån någon som går att lita på, någon som står ut med en trasig själ.. Vill en massa men vart ska man börja?

Vad ser du i spegeln?

Det va vist ingen som nappade på min idé.. men men var värt ett försök alf.. Nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen och läsa min läskiga äckliga bok.. kommer att blogga om den när jag är klar =0p Fick den av Lejf på jobbet.. Får se om den ger mig någonting annat än äckliga bilder =0/ Hoppas de ialf..
Natti Natti

Kasta iväg en lite boll..

Jag vet att det inte va meningen att jag skulle skriva det här men jag ville börja här.. Jag har känt mig borttappat i flera år nu.. Jag trycker ofta ner mig själv och tar allt som folk säger till mig negativt.. Så nu vill jag knöggla ihopp allt de till en liten boll och kasta ut egenom fönstret, ihop med min panik.. Men vart ska man börja? Måste man veta varför man tappade bort sig? Eller måste man bara klura ut hur man hittar sig igen?
Jag kommer ihåg första gången som jag träffade Iza, det var våra ex som hade kommit på att både gillade att skriva dikter. Jag och Stoffe åkte ut till John och Iza.. Min första tanke var att hon kändes mycket äldre än mig.. Vet inte riktigt hur jag ska förklara men hon kändes som mycket mer (inte tjock!).. Men när vi hade sätt på The ghost ship och efter en massa prat så kändes vi mer på samma nivå.. Och när vi gick ut till grabbarna så va jag riktigt glad.. Iza fick mig glad =0)
Vi har även suttit timmar på ett fik och bara pratat, skrivit dikter osv.. Vi fick massa gratis fika =0p hehe Båda hade drömmen om att skriva en bok som hjälper andra, skriva en bok om mobbning, göra en film? Drömmarna var stora och förslagen var många..
Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva för det är rätt svårt att leta omkring i minnet =0p Sitter och biter mig i läppen när jag försöker tänka.. Men det är svårt att gräva i minnen när man har försökt att trycka bort så många av dem =0p
Jag tar gärna emot tips om hur man blir sark igen om du har något =0) Hoppas att ni alla där ute har en bra kväll =0)

RSS 2.0